Wie droomt niet van verre reizen, luxe hotels, dure auto´s en champagne bij het ontbijt. De hele dag in de schijnwerpers van de aandacht en van wereldbekende fotografen. Steeds op pad voor de covers van glossy bladen en op de catwalks van de grote modeshows. Omgaan met de groten der aarde en aanbeden worden door miljoenen bewonderaars in alle werelddelen. Kortom: leven als een super(foto)model.

Natuurlijk is dat niet voor iedereen weggelegd. De modellenwereld bestaat niet alleen maar uit de enkelingen die het zover geschopt hebben als hierboven staat beschreven. Met een beetje doorzettingsvermogen, een beetje lef en wellicht een mooi uiterlijk (maar niet per se noodzakelijk) maak jij ook kans een rolletje in die (of in je eigen) wereld te spelen. En daarvoor hoef je echt niet aan de "ideale" maten van een supermodel te voldoen.

Het is trouwens een leuke ervaring een fotoshoot mee te maken ook al ben je niet van plan je aan te melden bij een modellen- of castingbureau en daar hoef je geen grote investeringen voor te doen. Meld je aan en maak gauw een afspraak.

Tot ziens.

AANBIEDING

Een serie professionele, digitale foto's in de studio gemaakt en op cd-rom geleverd - foto's met een hoge resolutie voor digitale afdrukken (voor je portfolio) of bewerking in de computer - dezelfde foto's in een lage resolutie, direct te gebruiken voor facebook en andere media en in overleg plaatsing op je eigen pagina op onze site.
Géén inschrijfgeld, géén startkosten, géén verplichtingen.

 


Copyright 2013: Kwint Productions, Spaarnwouderstraat 73, 2011 AC Haarlem. KvK Amsterdam no.34041568.